Casco magazine 8

€ 9,95

Droom je ervan om je eigen huis te bouwen of zijn je plannen voor zelfbouw al in een gevorderd stadium? Ben je geïnteresseerd in het lezen over het bouwen van een woning? Dan is Casco Magazine de perfecte keuze voor jou!

In elk nummer nemen we je mee naar de bouw van diverse huizen, variërend van tiny houses en appartementen tot waterwoningen, vakantiehuizen, vrijstaande woningen, boerderijen, villa's en tussenwoningen. Elk artikel volgt de bewoners gedurende het gehele proces en biedt inzicht in de bedrijven die hebben bijgedragen aan het project. Bovendien worden alle artikelen verrijkt met een duidelijke plattegrond en interessante factsheets. Kortom, Casco Magazine is een aantrekkelijk tijdschrift met prachtige fotografie, waardevolle informatie en nuttige advertenties.

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.