UW woonboek - editie 6

€ 32,50

Het nieuwste UW Woonboek - de zesde editie in de mooie reeks hardcover interieurboeken - is een inspiratiebron voor iedereen die een huis gaat bouwen of van plan is te gaan verbouwen. Bovendien is het boek een absolute aanwinst voor op je salontafel.


Dit luxueuze bladerboek telt maar liefst 440 pagina's vol inspiratie en design voor in huis. Het bevat prachtige reportages van interieur- en tuinprojecten van vooraanstaande Nederlandse interieurarchitecten en designers, waaronder Jeroen de Nijs, Doreth Eijkens, Hanina Mesoudi, Jessica Kuhne, B-too, Stephan Versteegh, William de Boet, Gert-Jan Schouwenaar, Erik van Gelder, Gwen Hoopman, Inge van Poppel, Kees Marcelis, Tim Rengelink, Erik Knops, Nathalie Swinkels, Percy van de Werve. 


Een schat aan inspiratie voor elk droomhuis en een absolute must-have voor elke liefhebber van stijlvol wonen. Maak kennis met de meest prachtige ontwerpen en woonstijlen!

 

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.