Vindt jouw droom bouwkavel

Bouwgrond Julianaweg 24
Megchelen - Vanaf € 395.000
Bouwgrond Holleneind
Haaren - Prijs op aanvraag
Charlottaring 17 A+B
Anna Paulowna - Vanaf € 175.000
Bouwgrond Rijksstraatweg 4 B
Leersum - € 625.000
Verkoop jouw kavel gratis via BouwkavelsOnline.nl
Klik hier voor meer informatie

Alles over het bouwen van je eigen huis

Met z’n allen in Amsterdam
Daan wilde graag zelfbouwen, maar dan wel samen met anderen en in een ontwikkelwijk. Hij vond met zeven andere huisho... Lees meer »
Altijd vakantie in Almere
Marleen en Tim wilden Amsterdam verlaten, maar niet in een rijtjeshuis wonen. Na wat omzwervingen vroegen ze bevriend... Lees meer »
Jong geleerd op Texel
Als beginnend marien bioloog zocht Sterre een betaalbare en duurzame woning op Texel. Het werd een prefab tiny house ... Lees meer »
Duurzaam verwarmen
Gas is uit de mode en de energieprijzen schieten door het dak! Bij een nieuw te bouwen huis kies je dan ook voor de m... Lees meer »
Nieuwe uitgave Casco magazine 09 nu in de winkel en online verkrijgbaar "Met 2 GRATIS kaarten voor Beurs Eihen Huis"
Casco magazine nummer 9 ligt in de winkel! Droom je ervan om een eigen huis te bouwen of zijn je plannen voor zelfbou... Lees meer »
Gelijkvloers boven maaiveld in Almere
Vanwege hun budget konden Bart en Veronique niet groter bouwen dan 120m². Tweemaal 60m² zou te veel puzzelen worden, ... Lees meer »

Meer informatie over:

Andere bezoekers lazen ook:

Wat mag er niet ontbreken bij het bouwen van jouw eigen huis?
Het bouwen van je eigen huis is een groot avontuur. Je kunt zelf bepalen hoe jij de inrichting wil hebben, maar ook k... Lees meer »
Groeiende populariteit van domotica bij nieuwbouwprojecten
Eerder publiceerde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) al een artikel waarin het liet zien, dat circa acht o... Lees meer »
Welke soort poortopener past het best bij jouw situatie?
Poortopeners zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne woningen en bedrijven. Ze bieden gemak, veiligheid en... Lees meer »
Duurzamer worden met zonnepanelen
Wil je milieubewust bezig zijn en energie onafhankelijk worden? Je kunt dan de duurzame stap nemen en overgaan op zon... Lees meer »
Zelf een huis bouwen: deze mensen heb je nodig
Heb jij plannen om je eigen huis te bouwen? Gefeliciteerd! Het bouwen van je eigen huis is een slopend en lang, maar ... Lees meer »
Van stopcontact naar bouwplaats: elektrische revolutie in de bouw
De bouwsector ontwikkelt zich continu. Als gevolg van verschillende voorschriften en klimaatregels om de uitstoot te ... Lees meer »
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.