De Ryksstraet

Geplaatst door: Roma investments

Specificaties

Prijs vanaf:
€595.000
Prijs tot:
€ 595.000
Oppervlakte vanaf:
3200 m2
Oppervlakte tot:
3200 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Te koop in Beek-Ubbergen unieke royale bouwkavel met optioneel bouwplan aan de Rijksstraatweg (verkozen tot mooiste straat van Nederland). Het sfeervolle plaatsje Beek- Ubbergen ligt op steenworp afstand van Nijmegen, tussen de stuwwal van het Rijk van Nijmegen en de Ooijpolder. Het hoger gelegen bouwperceel aan de voet van een stuwwal beschikt over een schitterend vrij uitzicht over de Ooijpolder en het rivierenlandschap. In combinatie met het bosrijke, karakteristieke heuvellandschap en fraaie monumentale villa’s in Beek- Ubbergen is dit een zeer bijzondere woonomgeving.De bouwkavel is gunstig gelegen nabij het kleine centrum van Beek. Beek – Ubbergen is in 2007 verkozen tot groenste dorp van Nederland. De prijs voor de bouwkavel betreft 595.000 k.k.

De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor het beschikbare bouwplan. Het plan omvat een moderne vrijstaande villa met zwembad, ontworpen onder architectuur van Flow Architecten.De woning heeft een inhoud van ca. 1250 m3 en een totaal gebruikersoppervlak van ca. 375 m2. Het ontwerp is reeds goedgekeurd door de gemeente. Op het bouwplan rust geen aannemersverplichting.De prijs van de kavel inclusief villa bedraagt 1.195.000 euro k.k. (De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van de uiteindelijke wensen en eisen van de koper). U kunt natuurlijk ook uw eigen woning ontwerpen.

Op het achtergelegen deel van de kavel rust een ecologische bestemming. Voor de bouwkavel betekend dit dat een vrij uitzicht op de Ooijpolder en het rivierenlandschap een blijvend feit is.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels