Kampmansweg Dalfsen

Geplaatst door: Gjaltema Assurantiën & Makelaardij

Specificaties

Prijs:
Op aanvraag
Oppervlakte vanaf:
1675 m2
Oppervlakte tot:
1960 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Wonen en werken in Dalfsen! Op één van de mooiste plekken in Dalfsen kunt u het wonen én werken combineren. Volop groen en ruimte in een prettige woonomgeving. Dit is een unieke kans om uw wensen te verwezenlijken. De woning zal voor op de kavel (aan de kant van de Kampmansweg) worden gebouwd zodat u tuin op het zuiden is georiënteerd. Een zeer prettige bijkomstigheid van deze opzet. Aan de Kampmansweg zijn momenteel nog 2 kavels beschikbaar. Deze kavels hebben afmetingen van 1.675 m2 tot 1.970 m2 en bieden voor ondernemers een diversiteit aan mogelijkheden. Dalfsen is een prachtig en groen dorp dat een fantastische ligging aan de Vecht heeft. Het dorp kent vele, actieve lokale ondernemers.

Dalfsen beschikt over een treinstation en ligt onder de rook van Zwolle, zo zijn A-wegen binnen 15 minuten bereikbaar. Kortom, een ondernemend dorp op een A-locatie. De impressies van de woningen zijn 'slechts' voorbeelden.

U kunt bouwen geheel naar eigen stijl en smaak. De beschikbare kavels: Kavel 1,1 deze is groot 1675 m2 koopsom bedraagt € 242.875,= excl. 21% BTW Kavel 1,4 deze is groot 1960 m2 prijs op aanvraag

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels