Waterfront Tholen

Geplaatst door: Leunis makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€365.000
Oppervlakte vanaf:
748 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavels in de haven van Tholen.

Wonen met het water aan je voeten, dat is slechts voor weinigen weggelegd. Stelt u zich eens voor, wonen aan het water, met uw eigen boot op loopafstand. In een straal van slechts 30 kilometer van Roosendaal, Antwerpen en Rotterdam vindt u in het Zeeuwse vestingstadje Tholen schitterende bouwkavels.

Indeling
De locatie Waterfront is overal water, zowel voor, als achter de kavels. U vaart zo naar open water. Maar u woont ook te midden van alle faciliteiten. U doet boodschappen met de fiets, sport vlakbij of u pikt gezellig een terrasje. En binnen 5 minuten zit u op de snelweg. Een prachtig vrij uitzicht op Tholen en ongerepte natuur maakt van Waterfront een van de mooiste locaties om te wonen. Wilt u op deze kavels uw eigen droomhuis realiseren? Dat kan. We bieden u de mogelijkheid om de woningen samen met de samenwerkende partijen te ontwerpen en te bouwen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels