Bouwkavels Binnenwijzend 14 - Westwoud

Geplaatst door: Steneker en van Westen Vastgoed B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€225.000
Oppervlakte vanaf:
1000 m2
Oppervlakte tot:
2000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
4

Project omschrijving

Voornoemde prijs betreft de koopsom van 1 kavel van ca. 1000m². Heeft u interesse in een dubbele kavel om vrijstaand te wonen? Dan kan dat natuurlijk ook. U koopt dan 2000m². Op dit voormalige veehouderijbedrijf zijn sinds kort vier bouwkavels beschikbaar, bestemd voor twee stolpwoningen. De kavels zullen ieder een afmeting hebben van 1000m². De uitvoering wordt in 2/1 kap stijl gebouwd. We noemen dit ook wel een halve woonboerderij. Halve woonboerderij in een landelijke omgeving met blijvend vrij uitzicht over landerijen. De nabij gelegen dorpen bieden u vele voorzieningen zoals scholengemeenschappen, winkelcentra, supermarkten, NS station en sportfaciliteiten in de omgeving. De locatie heeft het beste van twee werelden. Het ligt landelijk, maar niet ver van het Markermeer, Enkhuizen en Hoorn en op slechts enkele autominuten afstand van de uitvalswegen van de A7.

De woonboerderijen, welke wij volgens de impressie aan u kunnen toen, bieden veel licht en ruimte. Door de indrukwekkende architectuur en vele mogelijkheden kunt u de begane grond indelen zoals u dat wilt! Een tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren? Of toch de woonkamer aan de achterzijde? Wel of geen garage? De keuze is aan u! Om een indruk te krijgen verwijzen wij u graag door naar onze site om de situatietekening, impressies, plattegronden en de drone video te bekijken!

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek om uw woonwensen te bespreken.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels