Logo

Doorsneeweg 24 Nieuwe Pekela , Nieuwe Pekela

€ 98.850 Prijs op aanvraag

Beschrijving

Aan de Zuidkant van Nieuwe Pekela, aan de Doorsneeweg 24 (ten zuidoosten van nr.23), ligt de gecombineerde bouwkavel, groot 1.318 m², met vrij uitzicht over de landerijen. Deze zeer ruime bouwkavel, met bestemming bouw van 1 woning, kent een koopsom van € 98.850,-- K.K. Nieuwe Pekela beschikt over twee basisscholen. Veendam, Stadskanaal en het centrum van Nieuwe Pekela zijn van hieruit makkelijk te bereiken en voorzien in voortgezet onderwijs

De kavel ligt tussen twee bushaltes van drie buslijnen. Bodemonderzoek heeft reeds plaatsgevonden. Geen sanering noodzakelijk. De kavel heeft bestemming wonen voor 1 woonhuis. U bent vrij hier uw eigen woning te realiseren met vrije keuze in, al of niet uw eigen architect, c.q. eigen aannemer en installateurs.


Aangeboden door:

Makelaardij Vastgoed Noordoost

Kenmerken

Plaats Nieuwe Pekela
Provincie Groningen
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 98.850
Prijs vanaf € 98.850
Prijs tot € 98.850
Oppervlakte 1318 m²
Oppervlakte vanaf 1318 m²
Oppervlakte tot 1318 m²
Locatie
  • Aan park
  • Aan rustige weg
  • Landelijk gelegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>