Logo

IJsseldijk West 13, Ouderkerk aan den IJssel , Ouderkerk aan den IJssel

Vanaf € 52.500

Beschrijving

Vrije bouwkavel aan de IJsseldijk West 13 te Ouderkerk aan den IJssel. De kavel heeft een grote van ca 1000-1200 m2. De kavel staat tussen 2 gerestureerde boerderijen gelegen 3.5 meter onder wegdek nivo van de IJsseldijk in Ouderkerk aan den IJssel.

Er ligt een vrij uitgewerkte plan voor een 650 m3  nieuw te bouwen woonhuis plus 50m2 schuur\garage mogelijk + 2.5 meter diepte uitbreiding (vergunning vrij) bouw hoogte 9 meter  goothoogte 4.5 meter.

Mooie  5 meter brede op en afrit.

Indeling begaande grond 3 slaapkamers ,badkamer ,entree, trap plus lift naar woonetage, keuken, 2 balkon’s, woonkamer kantoor met schitterend uitzicht over de hollandsche IJssel


Kenmerken

Plaats Ouderkerk aan den IJssel
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs vanaf € 52.500
Prijs tot € 0
Oppervlakte vanaf 1000 m²
Oppervlakte tot 1200 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>