Willem Alexanderlaan

Geplaatst door: Geveke Ontwikkeling b.v.

Specificaties

Prijs vanaf:
€99.000
Prijs tot:
€ 180.000
Oppervlakte vanaf:
595 m2
Oppervlakte tot:
1150 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
7

Project omschrijving

Het project aan de Willem Alexanderlaan in Appingedam bestaat uit 20 vrije kavels. Daarvan worden 13 kavels aangeboden door Bouwbedrijf Kooi uit Appingedam en 7 kavels door Geveke Ontwikkeling b.v. uit Eelde. Het terrein is inmiddels bouwrijp gemaakt.

De 20 vrije bouwkavels liggen op het terrein waar vroeger de huishoudschool Hilgheborn heeft gestaan, ten noordoosten van het centrum. De school was al enkele jaren niet meer in gebruik en is inmiddels afgebroken. De locatie ligt direct achter het stadskantoor. Op circa 7 minuten loopafstand van het oude centrum met haar ruime winkelaanbod en overige voorzieningen als postkantoor, bibliotheek en gemeentehuis, vindt u toch de rust en ruimte van de stadsrand. Ook het NS- en busstation bevinden zich in de nabije omgeving.

Vraag vrijblijvend informatie op via de button hieronder.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels