Hof van Gelre - Ermelo

Geplaatst door: Vestaal Vastgoed

Specificaties

Prijs vanaf:
€269.000
Prijs tot:
€ 354.000
Oppervlakte vanaf:
896 m2
Oppervlakte tot:
1089 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
7

Project omschrijving

Bouw het huis van uw dromen! Aan de noordkant van Ermelo aan de Harderwijkerweg wordt een kavel van ca 8.000 m2 getransformeerd tot de prachtige woonomgeving genaamd: Hof van Gelre. Schoutvest geeft 7 royale bouwkavels uit op deze unieke locatie in Ermelo nabij de gemeentegrens met Harderwijk. De kavels zijn uniek door de ligging en gunstige ontsluiting naar de uitvalswegen. Zowel de faciliteiten van het dorp Ermelo als die van de stad Harderwijk zijn in beide richtingen binnen een paar minuten voorhanden. Het mooie dorp Ermelo is bijzonder geliefd vanwege de bossen, heidevelden en het dorpse centrum. Harderwijk met haar prominente ligging aan het water met stadsstrand, boulevard, goede eetgelegenheden en historische stad met ruime winkelaanbod geeft de bezoeker juist meer het stadse gevoel.

Hof van Gelre is dus een locatie waar feitelijk alles binnen handbereik is en geeft u een bijzondere kans om uw droomvilla te bouwen binnen een kleinschalig nieuwbouwproject!  

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar met een oppervlakte vanaf 896 M² en een prijs vanaf €269.000 v.o.n. Wilt u meer informatie over de nog beschikbare kavels, neem dan contact met ons op!


» Bezoek website

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels