Heerlijkheid Akervoorde

Geplaatst door: Berbee Beheer B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€375.000
Prijs tot:
€ 410.000
Oppervlakte vanaf:
900 m2
Oppervlakte tot:
1100 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
6

Project omschrijving

Bouw uw eigen droomhuis! Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een prachtige en ruimtelijke plek met vrij uitzicht op bloembollenvelden? Dan is dit uw kans! Ontdek Heerlijkheid Akervoorde Een kleinschalig project gelegen aan de Akervoorderlaan in het buitengebied van het bollendorp Lisse, midden in de Randstad. Hier liggen zes kavels die elk met vrije architectuur te bebouwen zijn. De kavels liggen centraal in de historisch en toeristisch aantrekkelijke Duin- en Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Zo kunt u, vanuit uw eigen droomhuis, in het voorjaar eindeloos genieten van de bloeiende bloembollen om u heen.

Een bezoek aan het strand is binnen 10 minuten rijden met de auto mogelijk. Uw kavel ligt heerlijk in de natuur en toch dicht bij de dorpen, voor alle faciliteiten die u nodig heeft. Laat u verrassen door strand, duinen, bloemenvelden, gemoedelijke en karakteristieke dorpen met vriendelijke mensen en een groot plassengebied. Dit alles op een steenworpafstand van uw eigen droomhuis, het kan straks in uw eigen buitenplaats Akervoorde! Aanbod • Zelf, of samen met een architect, ontwikkelt u uw vrijstaande woning geheel naar eigen smaak en inzicht. • Elke kavel is circa 1.000 m2 groot en heeft vrij uitzicht. • De maximale inhoud van uw droomhuis is 1.150 m3. • De realisatie van een bijgebouw (kantoor, mantelzorgwoning) is mogelijk tot maximaal 50m2. Planning De grond is bouwrijp en u kunt dus direct beginnen met de bouw van uw droomhuis.

Bereikbaarheid Met haar centrale ligging in de Randstad is Heerlijkheid Akervoorde uitstekend te bereiken, zowel per auto als per openbaar vervoer. U bent binnen 30 minuten met de auto in Amsterdam, Haarlem, Leiden of Den Haag. Op ongeveer 1 kilometer van uw droomhuis is de bushalte, voor zowel de richting Haarlem als Leiden. In Sassenheim, op slechts 10 minuten met de auto of per bus, is een treinstation. Voorzieningen Door de centrale ligging is ook een grote diversiteit aan voorzieningen binnen handbereik. In Lisse en het nabij gelegen dorp Sassenheim vindt u een ruime keuze aan winkels en supermarkten, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, gezondheidszorg, musea, bibliotheken, sportgelegenheden, buurtcentra, speeltuinen, zwembaden, bioscopen, theaters en vele andere openbare en maatschappelijke voorzieningen. Meer weten? Voor meer informatie over het project, de bouwvoorschriften, financieringsmogelijkheden en de eventuele verkoop van uw eigen woning, neem dan contact op.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels