Buitenhof

Geplaatst door: Buitenhof

Specificaties

Prijs vanaf:
€180.000
Prijs tot:
€ 547.500
Oppervlakte vanaf:
600 m2
Oppervlakte tot:
1400 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
0

Project omschrijving

Op Buitenhof heb jij de keuze. Wil je zelf een woning laten bouwen? De verkoop van de bouwkavels in een natuurrijke omgeving van Lelystad is in volle gang. Kavels waarop jij als koper volop keuze hebt. Of kies je voor een speciaal ontworpen Buitenhof-woning, die in verschillende typen en sferen beschikbaar is? Dit alles ook nog eens heel betaalbaar en volledig op maat te maken. Klinkt als een droom, toch? Maar dat is het niet! Dit is namelijk Buitenhof: dé Woonschat van Lelystad! Je zou Buitenhof bijna een oase van rust kunnen noemen. Het wordt omgeven door groen, water en rust... en dat alles toch in de nabijheid van de Randstad. Op Buitenhof is het iedere dag genieten. Niet in de laatste plaats door het parkachtige karakter waaruit de helft van het plan bestaat! Vele verschillende plant- en boomsoorten zorgen hier iedere dag voor een andere uitstraling. Heerlijk om een mooie wandeling te maken of lekker even tot rust te komen op een van de vele grasvelden of langs de waterkant. Door de ruime opzet van het plan is er niet alleen voldoende ruimte tussen de verschillende woningen, maar ook de kavels zijn met verschillende breedtematen en een diepte van wel 50 meter zeer ruim van opzet. Daarnaast liggen alle kavels ook nog eens aan het water of aan het park en is er een uitzicht op een bosrijke omgeving. Idyllisch? Misschien wel, maar op Buitenhof kun je hier echt optimaal van genieten. Met kavelbreedtes variërend tussen ca. 14 en 20 meter en kaveldieptes van gemiddeld 50 meter heb je op een bouwkavel voldoende mogelijkheden om een droomwoning te realiseren en te genieten van de ruimte, vrijheid en privacy die je altijd al gewenst hebt. De architectuur van de woningen in het gehele plan heeft een landelijk karakter dat aansluit op de parkachtige omgeving.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels