Buitenhof

Geplaatst door: Buitenhof

Specificaties

Prijs vanaf:
€115.000
Prijs tot:
€ 479.000
Oppervlakte vanaf:
373 m2
Oppervlakte tot:
1040 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
0

Project omschrijving

Bouwkavels in Lelystad. Wonen op Buitenhof betekend echt BUITEN wonen, het plan onderscheidt zich van andere woonwijken door uitzonderlijk veel openbaar groen in combinatie met diverse waterpartijen. De kwaliteit van grootschalig, hoogwaardig en goed onderhouden openbaar groen is een van de kernkwaliteiten van Buitenhof.

Naast een geweldige locatie is natuurlijk de toekomstige woning ook van belang. Buitenhof biedt dan ook meer dan wonen in een park. Niet alleen worden er vrijstaande villa’s en riante 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd, er worden daarnaast ook bouwkavels verkocht. Door de diverse woningtypen, sferen, opties en indelingsmogelijkheden kun je jouw woning écht op jouw woonwensen laten aansluiten. Door de variatie in woningtypen en sferen krijgen de bewoners het idee dat geen enkele woning hetzelfde is. De woningen zijn standaard voorzien van:

- een complete keuken met inbouwapparatuur;

- Luxe sanitair;

- vloerverwarming op de begane grond;

- ‘onzichtbare’ zonnepanelen.

Wonen op Buitenhof is voor iedereen mogelijk. In een riante 2-onder-1-kapwoning kun je al wonen vanaf € 215.000 v.o.n.. Wil je liever groter en ruimer wonen, kies dan een vrijstaande villa op een riante kavel. De vrijstaande woningen beginnen vanaf € 279.000 v.o.n.. Bouw je liever een eigen woning? Dit kan ook. De bouwkavels beginnen vanaf € 115.000 v.o.n..

Benieuwd naar Buitenhof en de mogelijkheden? vraag dan snel meer infoirmatie op.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels