Zelf bouwen in Grote Boel

Geplaatst door: De Kavelwinkel Nijmegen

Specificaties

Prijs vanaf:
€205.550
Prijs tot:
€ 292.215
Oppervlakte vanaf:
453 m2
Oppervlakte tot:
644 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Uw vrijstaand droomhuis realiseren met uitzicht over het water? Er wordt gebouwd in de nieuwe woonbuurt Grote Boel. Deze nieuwe wijk ligt aan de historische Griftdijk, de oude weg tussen Lent en Elst, en aan de nog te ontwikkelen Oosterhoutse plas. Wonen in Grote Boel betekent ruimte voor dorps wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. De wijk sluit prima aan bij de al bestaande wijken in Oosterhout; Grote Boel Grote Boel wordt een wijk met veel ruimte, groen en water; het wordt dan ook wel een tuindorp genoemd. De gezellige buurtjes worden gebouwd rondom parkjes en hofjes, met veel speelgroen. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt de wijk straks aan de Oosterhoutse Plas. Hoe heerlijk is het om straks te flaneren langs het water? De Plek Aan de buitenrand van Grote Boel -aan de Karel Glastra van Loonstraat- zijn 8 ruime bouwpercelen beschikbaar die grotendeels naar eigen idee zijn vorm te geven!

De kavels zijn uniek gelegen. Twee kavels zijn gelegen aan de Ressense Wal met uitzicht over de Oosterhoutse Plas en de andere zes zijn gesitueerd aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde. De grootte varieert van 441 tot 465 m2. Hier krijgt u de kans uw eigen woning vorm te geven. Ontwerpen van uw droomhuis U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Om ervoor te zorgen dat de woningen aansluiten bij de nieuwe bebouwing in de omgeving, is een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in het kavelpaspoort, dat u op kunt vragen in de Kavelwinkel Nijmegen. Informatie Wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels