Renbaanschool Noordwolde

Geplaatst door: Gemeente Weststellingwerf

Specificaties

Prijs vanaf:
€100.285
Prijs tot:
€ 128.045
Oppervlakte vanaf:
529 m2
Oppervlakte tot:
636 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
7

Project omschrijving

Bouwgrond in Noordwolde.

Op de locatie van de voormalige Renbaanschool in Noordwolde zijn zeven particuliere bouwkavels voor vrijstaande woningen te koop. Begin april 2016 is gestart met de werkzaamheden om de locatie bouwrijp te maken. De verwachting is dat deze werkzaamheden in augustus 2016 zijn afgerond. Op de bouwlocatie komen verder nog 16 projectmatige koopwoningen.

Bouwkavels

De bouwkavels zijn gelegen aan de Draverij en de Pikeurstraat en variëren in grootte van circa 529 tot 636 m2. De prijzen van de kavels variëren van circa € 100.285,00 tot € 128.045,00 vrij op naam. De kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen.

Procedure

De zeven particuliere bouwkavels worden door middel van loting door de gemeente uitgegeven. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor deze loting tot 5 september 2016. De loting vindt plaats op dinsdag 13 september 2016 om 19:30 uur in het gemeentehuis te Wolvega. Wordt u ingeloot, dan heeft u drie maanden de tijd om de financiering rond te krijgen en het concept bouwplan gereed te maken. Het passeren van de koopakte is vastgesteld op uiterlijk 17 januari 2017.

Meer informatie?

Heeft u interesse om zelf uw droomhuis te bouwen op een van de bouwkavels, neem dan voor meer informatie contact op. Projectmatige woningen In het plangebied worden 4 kavels uitgegeven aan ontwikkelaars. Op iedere kavel worden 4 rijtjeswoningen gerealiseerd. De ontwikkelaars verzorgen de verkoop van deze woningen, de betreffende namen van de ontwikkelaars/bouwbedrijven zijn nog niet bekend.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels