Villa Eiland Oude Rijn - Oegstgeest aan de Rijn

Geplaatst door: BPD

Specificaties

Prijs vanaf:
€425.000
Prijs tot:
€ 1.300.000
Oppervlakte vanaf:
375 m2
Oppervlakte tot:
1000 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Villa Eiland Oude Rijn in Oegstgeest
Wie kan er zeggen dat hij aan open vaarwater woont? Sterker nog, aan rivier de Oude Rijn. Heeft u interesse om op één van de mooiste plekken van Nederland uw eigen droomhuis te bouwen? Laat u informeren en inspireren, stel uw vragen en verken op uw gemak de mogelijkheden.

Het aanwezige team
Het wordt een interactieve avond. Wij lichten de bebouwingsmogelijkheden toe en daarbij hebben we andere partijen – ‘De vrienden van Oegstgeest aan de Rijn’ –
uitgenodigd.

Ligging Villa Eiland Oude Rijn
De ligging is uniek: minimaal 8 en maximaal 11 kavels op één eiland in de Oude Rijn. Besloten en exclusief, maar toch met alle voorzieningen van de Randstad dichtbij. Dit gedeelte van Oegstgeest ligt vlak achter Corpus. Met de fiets, de auto, lopend en zelfs met de boot. Oegstgeest aan de Rijn is uitstekend bereikbaar. Met de fiets naar het strand, naar Oud-Oegstgeest, Rijnsburg of Leiden? U bent er echt zo. De nieuwbouwwijk ligt tussen Leiden en Katwijk en sluit aan op de A44.

Amsterdam of Den Haag zijn snel bereikbaar en wie vaak op Schiphol moet zijn, zit hier goed. Het openbaar vervoer is prima in Oegstgeest aan de Rijn. En vaart u graag? Via de Oude Rijn bent u direct op de ‘staande mast’route en kunt u overal naar toe varen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels