Schuttebergsweg 3 Vaals

Geplaatst door: Aelmans

Specificaties

Prijs vanaf:
€335.000
Prijs tot:
€ 335.000
Oppervlakte vanaf:
10000 m2
Oppervlakte tot:
10000 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Een renovatieproject of nieuwbouw gelegenheid met panoramisch uitzicht over het glooiende Limburgs landschap. De voormalige boeren woning met aanhorigheden is gedateerd en dient geheel gerenoveerd ofwel gesloopt te worden. Na sloop resteert een ruime bouwrijpe kavel met vrij uitzicht over de aangrenzende weilanden en het heuvelachtige landschap. 
Het object bevindt zich op een ruim perceel van exact 1 ha en is daardoor buitengewoon geschikt voor diverse functies. Met name bed & breakfast of vakantieappartementen lijken hier erg interessant gezien de toeristische omgeving en het feit dat er (buiten het woonhuis) diverse opstallen zijn welke als recreatieverblijf kunnen fungeren.
Deze gebouwen zouden zich tevens goed lenen als atelier, praktijk- of kantoorruimte. Een werkplek met dergelijk uitzicht zorgt voor creativiteit en inspiratie, terwijl de privéwoning in die zelfde omgeving een plek is van rust en onthaasten. Een zeer aangename woon/werk combinatie!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels