Geerpark - Vlijmen

Geplaatst door: gemeente Heusden

Specificaties

Prijs vanaf:
€375
Prijs tot:
€ 400
Oppervlakte vanaf:
400 m2
Oppervlakte tot:
800 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
18

Project omschrijving

Aan de westkant van Vlijmen goed ontsloten door de A59 wordt de Geerpark gerealiseerd. Geerpark is een groene en waterrijke duurzame nieuwbouwwijjk.

Hier woon je landelijk, maar is de stad nabij. Binnen 5 minuten fietst u naar het centrum van Vlijmen voor uw dagelijkse boodschappen en met de auto staat u binnen 15 minuten op de Parade in 's-Hertogenbosch.

Het unieke aan Geerpark is de groene structuur. Door het plan loopt een groenblauwe waterslinger die de woonomgeving verbind met het grote centrale park en het buitengebied van Vlijmen. De waterslinger varieert in een breedte van 20 tot 40 meter. Langs de oever profiteren de woningen van de groenblauwe kwaliteit.

In mei 2014 is gestart met de ontwikkeling van de wijk en de eerste bewoners wonen er nu al en voor de zomer wordt de openbare ruimte aangelegd. In het gebied liggen nog een aantal vrije kavels met uitzicht op de waterslinger.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met de Mogelijkers. De Mogelijkmakers vormen een speciaal team binnen de gemeente Heusden. Zij ondersteunen je voor, tijdens en na de koop van een kavel. Ze denken actief mee, helpen je met praktisch advies en wijzen je de weg naar andere instanties.

Interesse? Maak een afspraak. De MogelijkMakers komen graag bij je thuis voor
een kennismaking en eerste adviesgesprek.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels