Geerpark - Vlijmen

Geplaatst door: gemeente Heusden

Specificaties

Prijs vanaf:
€130.000
Prijs tot:
€ 215.000
Oppervlakte vanaf:
345 m2
Oppervlakte tot:
570 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
25

Project omschrijving

Geerpark is een groene en waterrijke duurzame nieuwbouwwijk. Hier woont u landelijk, maar is de stad nabij. Binnen 5 minuten fietst u naar het centrum van Vlijmen voor uw dagelijkse boodschappen en met de auto staat u binnen 15 minuten in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het unieke aan Geerpark is de groene structuur. Door het plan loopt een groenblauwe waterslinger die de woonomgeving verbindt met het grote centrale park en het buitengebied van Vlijmen. In mei 2014 is gestart met de ontwikkeling van de wijk. De wijk wordt in verschillende fases uitgegeven. Momenteel zijn alle kavels voor zelfbouw verkocht of gereserveerd maar de volgende fase ( Nieuwe Morgen) is in voorbereiding. Hiervoor moet nog onder andere een bestemmingsplanprocedure worden doorlopen. Aan deze planning kunnen daarom geen rechten worden ontleend, maar we streven ernaar om begin 2022 met de eerste kavels in Nieuwe Morgen in de verkoop te gaan. De verkaveling en prijzen voor deze nieuwe fase zijn nog niet bekend. Wilt u meer weten? Klik dan hieronder op de groene knop genaamd bezoek website Hier kunt u ook een aanmelding doen voor de nieuwsbrief van de kavelwinkel. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Ook kunt u contact opnemen met de Mogelijkmakers voor een afspraak.

De Mogelijkmakers vormen een speciaal team binnen de gemeente Heusden. Zij ondersteunen u voor, tijdens en na de koop van een kavel. Ze denken actief mee, helpen met praktisch advies en wijzen u de weg naar andere instanties.


» Bezoek website

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels