Logo

Villawijk Hoek van Schieland , Zoetermeer

Vanaf € 57.500

Beschrijving

Zoetermeer is een plek waar het goed toeven is. De stad is rijk aan groen en water. Er zijn weinig plekken in de Randstad met zoveel parken, plassen, polders en buitensport- en recreatiemogelijkheden. Niet voor niets staat Zoetermeer bekend als “Stad tussen de Parken”.

Op het gebied van vrijetijdsbesteding heeft Zoetermeer veel te bieden. Kortom, reden genoeg om eens te kijken naar een kavel  in de nieuwste wijk van Zoetermeer/Oosterheem, Villawijk  Hoek van Schieland.

Hier maakt u, uw droom waar. Uw villa op een unieke locatie landelijk gelegen in de nabijheid van het Bentwoud in aanleg en het reactiegebied Noord Aa. Alle aanvullende informatie over deze kavels, de randvoorwaarden voor het bouwen en de regels rond het proces kunt u aanvragen via onderstaande button.


Aangeboden door:

Gemeente Zoetermeer

Kenmerken

Plaats Zoetermeer
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 28 bouwkavels
Prijs vanaf € 57.500
Prijs tot € 0
Oppervlakte vanaf 550 m²
Oppervlakte tot 1100 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>