Logo

Onze mogelijkheden

Kavel aanbieders

Bent u in het bezit van één of meerdere bouwkavels, plaats deze dan gratis op onze website en bereik zo tienduizenden kavels zoekers per maand. Maak een account aan en plaats uw bouwkavels nu.

Bouwbedrijven & Architecten

Een consument die een bouwkavel bezit en daar graag een huis op wilt laten bouwen is voor u erg interssant om te bereiken. Dit kan via deze website, door te adverteren komt u makkelijk in contact met deze doelgroep. U kunt op deze website voorbeelden van huizen plaatsen en bij de informatie aanvraag van een bouwkavels gepresenteerd worden. De bezoeker krijgt dan de gelegenheid om ook bij u een brochure aan te vragen. UW ontvangt dan ale NAW gegevens in uw mailbox.

Adverteren

Wilt u een consument bereiken die plannen heeft om een huis te bouwen. Neem dan contact met ons op via verkoop@bouwmedia.nl of bel 023-5219858.

Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>