Parkeiland Lelystad

Geplaatst door: Holtkamp projectontwikkeling BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€128.260
Prijs tot:
€ 152.460
Oppervlakte vanaf:
530 m2
Oppervlakte tot:
630 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
4

Project omschrijving

Bouwgrond in Lelystad

Bouw uw droomhuis op een toplocatie. Kan u het geschikte huis niet vinden in de bestaande bouw en wilt u niet te ver buiten de stad wonen? Maak kennis met de 5 vrije kavels van Parkeiland Lelystad. Op deze perfect bereikbare locatie, die wordt omgeven door groen en water, krijgt u de kans om uw droomhuis te bouwen. Het goedkoopste aanbod in Lelystad. (ca. € 200,- /m2).

De 5 vrije kavels zijn 530 tot 630 m² groot en hebben een perfecte zon-oriëntatie. De kavels worden geleverd inclusief fundering. Dit scheelt u al snel zo’n € 10.000,- in de bouwkosten. Daarbij stellen we de bouwplannen van de reeds gebouwde woningen kosteloos beschikbaar. Om u nog meer inspiratie te bieden hebben we ook nog een geheel nieuw woningtype ontwikkeld. Is er dan niets meer te kiezen? Juist wel. Van de bouwplannen ligt alleen de basis er.

Aan de hand van diverse opties kunt u het huis helemaal aanpassen aan uw woonwensen. Eigen ontwerp? Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een kavel te kopen en daar in alle vrijheid uw eigen huis voor te ontwerpen. Als u daar behoefte aan heeft, begeleiden wij u graag. Toplocatie Parkeiland Lelystad ligt centraal. Met de auto bereikt u uw nieuwe huis snel via de Westerdreef. Verder fietst u hiervandaan zo naar het centrum en de kustzone. Voor de dagelijkse boodschappen wandelt u in enkele minuten naar het wijkwinkelcentrum. Wat een fijne, hoogwaardige plek om te wonen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Architect / Ontwerpbureau


Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels