Logo

Bouwgrond De Tip 25 en 25 a De kiel , De Kiel

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE ...... BOUWKAVEL VAN CA. 625M² NABIJ STAATSBOS, PUUR GENIETEN VAN EEN MOOI STUKJE DRENTHE!

Soms wordt het wachten beloond en krijg je de kans om zelf nieuw te bouwen op een royale kavel in een omgeving met veel natuurschoon. Een omgeving met oneindig veel bossen, wandel- en fietspaden in de nabijheid, waar de tijd soms stil lijkt te staan en je volledig tot rust kan komen. Dit is zo'n kans!

De Kern van de gelegen kavels is omgeven door waar rust en privacy heel normaal lijkt te zijn.
Bij deze nieuw te bouwen woning(en) betreft het de bestemming recreatie en zijn de kavels gelegen aan de rand, maar niet op het park 'Op de Kiel' en dus geen parkverplichtingen.
Nabij het relatief kleinschalig en ruim opgezette recreatiepark waar grotendeel permanente bewoning plaats vindt.
Over het permanent wonen loopt er een transitie traject om eventueel de bestemming aan te passen naar bestemming wonen.

Om bij de kavels te komen is er vanuit de verharde openbare weg naar het park De Tip halverwege een toegangsweg die uitkomt bij de kavels. Kavels gelegen aan een groensingel en de rand van het park de Tip en chaletpark De Eeke. Deze van nature 'verharde' weg is gelegen tussen een tweetal vrijstaande woningen plaatselijk bekend De Tip 5 en 5a de Kiel.


Aangeboden door:

Lamberink Garantiemakelaars

Kenmerken

Plaats De Kiel
Provincie Drenthe
Aantal kavels 2 bouwkavels
Prijs vanaf € 95.000
Oppervlakte 625 m²
Locatie
  • In bosrijke omgeving
  • Landelijk gelegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>