Landerij, Baarleseweg te Alphen

Geplaatst door: Broeders Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€272.000
Prijs tot:
€ 297.000
Oppervlakte vanaf:
1080 m2
Oppervlakte tot:
1300 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
9

Project omschrijving

Bouwkavels in Alphen (N-B) ZELF UW DROOMHUIS BOUWEN

Een vrijstaand huis op een royaal stuk grond. Dit is mogelijk want in fase II van “De Landerije” in Alphen (Noord-Brabant) worden 9 royale bouwkavels, gelegen aan de buitenrand van het project en allen gelegen op het zuiden, verkocht waarop u zelf uw droomhuis kunt bouwen.

Uw huis kunt u helemaal naar eigen idee ontwerpen. Zolang u zich maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden. De woningen kunnen een uitgesproken eigentijdse architectuur krijgen, waarbij gedacht wordt aan veel glas en lichte kleuren. Er kan worden gebouwd met moderne en duurzame materialen, zoals lichtgekleurd beton of stucwerk in combinatie met natuursteen en baksteen voor de gevels en roestvrij staal voor de glaspuien.

Alphen ligt in het zuiden van Brabant, midden in de bosrijke groene driehoek tussen Breda, Tilburg en het Belgische Turnhout. Vanaf de snelweg A58 is het dorp goed bereikbaar via de provinciale weg N260. Alphen vormt samen met het nabijgelegen Chaam en vier kleinere dorpen de gemeente Alphen-Chaam. Door de royale opzet en de grote tuinen, woont u in Alphen uitgesproken landelijk.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels