Bouwkavel Parallelweg 4 Boxmeer

Geplaatst door: Arvalis BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€198.000
Prijs tot:
€ 198.000
Oppervlakte vanaf:
1025 m2
Oppervlakte tot:
1025 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Deze riante bouwkavel van 1.025 m2, voor het realiseren van een vrijstaande woning (welstandsvrij te bouwen) is gelegen aan de rand Boxmeer, in een ruim opgezette kindvriendelijke wijk. Op dit moment staat op het perceel een loods, voorheen in gebruik voor opslag en stalling van paarden. De loods dient nog gesloopt te worden. Verkoper zal na koop van de bouwkavel zorgdragen voor sloop van deze loods en het bouwrijp maken van de kavel op kosten van verkoper (en in overleg met koper). In februari 2018 is een bodemonderzoek inclusief asbestonderzoek uitgevoerd. Het onderzoeksrapport is beschikbaar ter inzage. De kavel is omheind met een Heras hekwerk met brede toegangspoort. Dit hekwerk is inbegrepen in de vraagprijs LIGGING - Gelegen aan de rand van Boxmeer in een bosrijke omgeving - Op een korte afstand van het centrum, met een uitgebreid winkelaanbod, restaurants, cultureel centrum, park, scholen en andere voorzieningen - In een rustige, ruim opgezette wijk - Het Brestbos en natuurgebied 'Maasheggen', met volop fiets-en wandelmogelijkheden, ligt vlakbij. - Op enkel minuten rijafstand van de snelwegen A77 richting Duitsland en de A73 richting Nijmegen en Venlo. - Op 5 minuten fietsafstand van het treinstation Boxmeer.

KENMERKEN - Adres: Parallelweg 4 5831 RE BOXMEER - Kadastraal bekend: Boxmeer sectie L nummer 2487 - De gemeente is akkoord om de voordeur te situeren aan de straat ‘De Hazelaar’ - Op het perceel rust een zakelijk recht t.b.v. Enexis BV - Bestemmingsplan: 'Boxmeer Noord' . enkelbestemming: wonen . dubbelbestemming: archeologisch onderzoeksgebied . maatvoering: bouwhoogte: 10 m, goothoogte: 6,5 m

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels