Plan Rosheuvel, Eersel

Geplaatst door: Van Santvoort Makelaars B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€230.000
Oppervlakte vanaf:
428 m2
Oppervlakte tot:
1375 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
25

Project omschrijving

Bouwkavels in Eersel, dicht bij Eindhoven. Het plangebied Rosheuvel ligt aan de rand van de bebouwde kom van Eersel op de overgang naar het groene buitengebied. Deze ligging biedt voldoende aanknopingspunten voor een aantrekkelijke woonlocatie: enerzijds gelegen nabij de historische kern van Eersel met al haar voorzieningen, anderzijds rustig gelegen nabij de bossen en weiden van het buitengebied.

De stedenbouwkundige vormgeving van het plan is daar op afgestemd: de aan de westzijde van het plan gelegen boscomplexen worden via groenzones als het ware in het plan doorgetrokken. Ook van de bestaande weg de Rosheuvel wordt een groene verbinding naar het buitengebied aan de Boksheidsedijk aangelegd. Geen wonder dus dat de bouwmogelijkheden en de beeldkwaliteit van dit woongebied worden afgestemd op de situering van de locatie: het nieuwe woongebied Rosheuvel gaat de afronding vormen van de kom en de overgang naar het buitengebied.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels