Atelier de Ruimte

Geplaatst door: Viva Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€116.380
Prijs tot:
€ 125.235
Oppervlakte vanaf:
1580 m2
Oppervlakte tot:
1645 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Op atelierderuimte.com vind je meer informatie inzake de beschikbare kavels. Aan het Bospad, Kleipad en Veenpad te Finsterwolde vind je royale bouwkavels. De kavels liggen in de gemeente Oldambt in de provincie Groningen. De woonlocatie maakt deel uit van een groene zone om de Blauwestad en is grenzend aan een natuurgebied van zeker 20 vierkante kilometer met bos, water en grasvlakten waar dieren vrij kunnen bewegen en van natuurgebied naar natuurgebied kunnen trekken. Deze woonlocatie is ontwikkeld voor liefhebbers van natuur en ruimte. Laat je inspireren door de grazende Schotse hooglanders als natuurlijke buren of door de weidse andere natuurgebieden in de directe omgeving. De foto’s op de website atelierderuimte.com geven je een prachtig beeld van een unieke woonlocatie. De locatie grenst direct aan een voorzieningencluster dat zowel voor de dorpen Beerta, Finsterwolde en bewoners van de Blauwestad belangrijk is. Met een multifunctioneel centrum 'De Hardenberg' met daarin een zwembad, fitnesscentrum, bibliotheek, basisonderwijs en peuterspeelzaal, maar ook restaurants en ateliers is deze goed voorzien. Het voorzieningenniveau omvat ook een gezondheidscentrum waar o.a. huisartsen en tandartsen zijn gevestigd en dit centrum bevindt zich nu dan ook op een steenworp afstand van de woonlocatie.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels