Elvis Presleylaan Goes

Geplaatst door: Rijnberg Holding b.v.

Specificaties

Prijs vanaf:
€795.000
Prijs tot:
€ 795.000
Oppervlakte vanaf:
8750 m2
Oppervlakte tot:
8750 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Aan de rand van de inmiddels vrijwel volledig gerealiseerde woonwijk Ouverture is een uniek bouwperceel beschikbaar van maar liefst 8.750 m². Dé kans om in een omgeving op korte afstand van de binnenstad van Goes uw villa/landhuis te ontwikkelen en bouwen. Vrij wonen met toch alle gemakken van de stad bij de hand! Het perceel biedt door de ligging en grootte alle mogelijkheden om een villa te realiseren, die geheel op uw wensen kan worden afgestemd. Een moderne villa, nostalgische boerderij of statige woning; u bepaalt. Het totale bouwvlak waarop gebouwd mag worden van het perceel, bedraagt 3.715 m² Hierop mag een bebouwing van 35 meter bij 35 meter gerealiseerd worden. De tekening van het perceel verschaft u hierin meer duidelijkheid. Optioneel is het mogelijk om het perceel nog verder uit te breiden met zo’n 1.560 m². De koopsom van het perceel bedraagt € 795.000,- excl. BTW. Bij interesse kan ik contact met u opnemen voor specifiekere informatie.

Indien U interesse heeft, dan zal ik vragen of er rechtstreeks met u contact wordt opgenomen. We kijken uit naar uw reactie!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Huisliften


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels