Haarlemmerstraat 21 - Hillegom

Geplaatst door: Koppers Makelaardij O.G.

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
1100 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Mooie bouwkavel in de gemeente Hillegom, unike kans voor het laten bouwne van een eigen woning dicht tegen de randstad. Haarlem ligt op enkele kilometers afstand.

In het hart van de bollenstreek ligt Hillegom met een centrale ligging ten opzichte van grote wegen, steden en Schiphol.
De toch redelijk landelijke ligging en de nabijheid van duinen en strand, zorgen ervoor dat Hillegom een aantrekkelijke plaats is om te wonen. Dit uit zich ook in de grote vraag naar woningen.

Hillegom is gelegen in het noordwestelijke deel van de Randstad in de driehoek Haarlem, Leiden en Amsterdam. Er is een uitstekende korte verbinding met de autosnelwegen richting Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de luchthaven Schiphol (A4/A44). Tevens is Hillegom voorzien van een goede treinstation in de druk bereden lijn Haarlem-Leiden.

Hillegom blijft een plaats in ontwikkeling wat zich kenmerkt door de realisering van kleinschalige nieuwbouwwijken en modernisering van het bestaande woningbestand. Volop aandacht wordt gegeven aan renovatie en vernieuwing van woningen in het centrum.
Daarnaast worden er, in samenwerking tussen ontwikkelaars, gemeente en de plaatselijke centrumondernemers, plannen gerealiseerd ter modernisering en uitbreiding van het bestaande winkelcentrum.

Al meer dan 1000 jaar geleden kwam Hillegom voor in de plaatselijke annalen. De naam Hillegom is naar alle waarschijnlijkheid afgeleid van de Oudnederlandse woorden Hill (hoogte of duin) en Gumme (hof).
Rond 1700 kregen de plaatselijke groentekwekers grote bekendheid. Begin deze eeuw echter kwam de bloembollenteelt sterk opzetten en verschenen de uitgestrekte bloembollenvelden die Nederland over de hele wereld beroemd zouden maken.
Inmiddels is Hillegom uitgegroeid tot een stedelijk dorp met een uitgebreid voorzieningenniveau.

Unieke kans!


Er worden in totaal hierbij 2 bouwkavels aangeboden.
Haarlemmerstraat 17 - Bouwkavel 1 van ca. 1.100 m2 eigen grond
Haarlemmerstraat 21 - Bouwkavel 2 van ca. 1.000 m2 eigen grond
Hierop te realiseren geheel nieuw te bouwen vrijstaande villa’s, eventueel - na goedkeuring gemeente Hillegom - met kantoorruimte en/of praktijkruimte aan huis.
Deze percelen grond geeft u de mogelijkheid om hier uw droomvilla naar eigen ideeën te realiseren.


Vraag vrijblijvend meer informatie op via de button hieronder!

Kenmerken