Landgoed "In de Noordzoom"

Geplaatst door: van Heijst & partners

Specificaties

Prijs vanaf:
€365.000
Prijs tot:
€ 365.000
Oppervlakte vanaf:
1860 m2
Oppervlakte tot:
1860 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Aan de noord-westzijde van Lelystad, in het verlengde van de aansluiting op de Markerwaarddijk, verrijst een landgoed. De locatie vormt de overgang tussen de bebouwde kom en een golfterrein, een buitenwijk en het Zuigerplaspark. Deze ligging heeft als voordeel dat er reeds volgroeide beplanting aanwezig is aan de zuid- en oostzijde van het plangebied.

Kavels

Elke kavel heeft een eigen plek, zonder zicht op andere kavels of de bebouwing op die kavels. De kavels worden gescheiden door gemeenschappelijk groen. De villa’s kunnen naar eigen inzicht ontworpen worden, binnen de daarvoor geldende richtlijnen. Uitgangspunt is, dat het landgoed ook als geheel herkenbaar zal zijn. Dit vraagt een bepaalde mate van afstemming van de architectuur.

Opzet

Het landgoed wordt gecreëerd in Engelse landschapsstijl. Glooiingen in het terrein met hoogteverschillen en wisselende uitzichten, waterpartijen, gras en bos zijn de kenmerken. Bij de entree van het landgoed worden twee gebouwen gerealiseerd - een Hoofdgebouw en een Poortgebouw (reeds gerealiseerd) - en een ontsluitingsweg. Deze weg heeft de uitstraling van een markante oprijlaan, met dubbele rijen bomen. Ten noorden van deze laan bevindt zich het bosgebied met daarin een achttal afzonderlijke kavels, waar u uw droomvilla kunt verwezenlijken. Het parkachtige karakter van landgoed ‘In de Noordzoom’ wordt versterkt door enkele fiets- en wandelpaden, die door de bossen en tussen de lanen in het weiland lopen.

Wonen in Lelystad

In Lelystad kan het... wonen op een Landgoed met alle privacy en ruimte, watersport en een prachtig golfpark binnen handbereik, een stadscentrum met alle moderne voorzieningen, goede ontsluitingswegen... en ruimte. Ruimte om uw eigen ideeën ten aanzien van wonen te realiseren.

"In de Noordzoom" bestaat uit een landgoed in Engelse stijl en vier buitenplaatsen.
Op het landgoed wordt een natuurlijke omgeving gecreëerd met meanderend water, hoogteverschil en beplantingen met naast rijzige bomen veel ruimte voor bloeiende struiken.
De oprijlaan heeft een breed en statig profiel. Gekozen is voor een dubbele rij beplanting van lindebomen.
De Noordzoom heeft een hoofdgebouw en een poortgebouw, beide met woon-werk bestemming. In het ontwerp zijn acht kavels voor de bouw van luxe landhuizen gesitueerd. Het ontwerp is gericht op beslotenheid. De kavels zijn elk zo gelegen dat men de andere kavels vrijwel niet zal kunnen zien.

Kavel 1

Oppervlakte 1.860 m²
De kavel is nog beschikbaar.
Prijs € 365.000,-- V.O.N.,
• excl. 21% BTW,
• incl. makelaarscourtage ter zake van de verkoop en
• notariskosten ter zake van de overdracht.
De ondernemer behoudt zich te allen tijde het recht voor wijzigingen aan te brengen in de koopsom.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels