Noordzoom Buitenplaatsen

Geplaatst door: van Heijst & partners

Specificaties

Prijs vanaf:
€525.000
Prijs tot:
€ 525.000
Oppervlakte vanaf:
7935 m2
Oppervlakte tot:
7935 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Kavel in Lelystad. Aan de noordzijde van Lelystad verrijst een nieuw landgoed. In de Noordzoom’, een landgoed in Engelse landschapsstijl. Glooiingen in het terrein, hoogteverschillen met wisselende uitzichten, waterpartijen en veel bomen; het roept een sfeer op van wonen in een natuurlijke parkachtige omgeving.
Direct grenzend aan de eerste fase van het landgoed ‘In de Noordzoom’ ontwikkelt Van Heijst & partners nu ook de tweede fase: ‘Noordzoom Buitenplaatsen’. Hier zijn vier ruime kavels voorzien. In een prachtige omgeving kunnen kopers van een kavel hun eigen buitenplaats realiseren.

‘In de Noordzoom’ en ‘Noordzoom Buitenplaatsen’ zijn landschappelijk gezien twee gebieden met ieder een eigen karakter. De ruimtelijke invulling van ‘In de Noordzoom’ is bosachtig met solitaire bomen en naar binnen gericht.
‘Noordzoom Buitenplaatsen’ onderscheidt zich door een meer ruimtelijk en luchtig karakter. Open ruimten die het gevoel geven zich in een park te bevinden. Ruggen van bomenrijen met daartussen doorkijkjes naar de wijde omgeving.
De waterpartijen vormen een verbinding tussen de twee delen van het landgoed. Wonen in een park en aan het water vergroten de kwaliteit van het wonen in ‘Noordzoom Buitenplaatsen’.
In het plan zijn buitenplaatsen opgenomen. In het noordelijke gedeelte, met zicht op het groen van bos en weilanden, worden twee vrijstaande woningen gerealiseerd.
Evenzo worden in het zuidelijke gedeelte twee vrijstaande woningen gebouwd. De situering is wat speelser van opzet en de kavels zijn zo goed als rond van vorm.
De buitenplaatsen grenzen aan bestaande bospercelen, fase 1 van ‘In de Noordzoom’ en ‘het Golfpark’, een bestaande wijk met vrije sector woningen.

Open karakter met optimale privacy
Wonen aan het water vormt het meest aansprekende kenmerk. Iedere kavel grenst aan het water. Vanuit de woning en tuin is er een vrij en ver uitzicht. Er is sprake van een open en transparant karakter. Door de beplanting, hoogteverschillen en de doordachte situering van de woningen is er sprake van optimale privacy.
Het karakter van de lanen, de toegangswegen naar de landhuizen, is voortgezet in het groen. Er zijn dansende bomenrijen die de golfbewegingen van de lanen ondersteunen. De beplanting sluit goed aan bij de beplanting van het bos. De bomenrij wijkt af van de overige beplanting, bijvoorbeeld door het gebruik van rode beuken.

Wonen in ‘Noordzoom Buitenplaatsen’ is wonen in een groen en eigentijds landgoed.
‘Noordzoom Buitenplaatsen’ ligt ten noorden van Lelystad niet ver van het centrum.
Het centrum van Lelystad biedt alle benodigde winkelvoorzieningen, medische voorzieningen en zorg- en dienstverlening.
Lelystad is enkele jaren geleden uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland vanwege de extra aanplant van bos. Lelystad heeft momenteel circa 80.000 inwoners.
Op loopafstand van het landgoed bevinden zich een jachthaven en een golfterrein.
De stranden aan het IJsselmeer zijn op slechts enkele autominuten rijden verwijderd van ‘In de Noordzoom.’ Het landgoed ligt niet ver af van de snelweg A6 die een goede verbinding vormt met zowel het westen als het noorden van het land.
Lelystad heeft landelijke toeristische trekpleisters, zoals Bataviastad, de Bataviawerf en het Aviodrome. Lelystad heeft tevens een klein vliegveld.

Kavel 14

Oppervlakte 7.935 m²
De kavel is nog beschikbaar.
Prijs € 525.000,-- V.O.N.,
• excl. 21% BTW,
• incl. makelaarscourtage ter zake van de verkoop en
• notariskosten ter zake van de overdracht.
De ondernemer behoudt zich te allen tijde het recht voor wijzigingen aan te brengen in de koopsom.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels