Kerkeweg 24 te Oldelamer

Geplaatst door: Makelaardij Hofstee B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€245.000
Prijs tot:
€ 245.000
Oppervlakte vanaf:
1174 m2
Oppervlakte tot:
1174 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Landelijk gelegen vervallen vrijstaand woonboerderijtje op een ruime kavel van maar liefst ca. 1.174 m² eigen grond met prachtig vrij uitzicht over de voorgelegen wei- en bouwlanden. Het betreft hier een voormalig boerderijtje annex bakkerij waarvan het schuurgedeelte al jaren geleden volledig is ingestort en het woongedeelte inmiddels behoorlijk aan het verkrotten is.

Dit bouwvallige boerderijtje laat zich het best omschrijven als een "krotwoning" maar de "vrije plekjes" met een mogelijkheid om nieuwbouw in het buitengebied te kunnen realiseren beginnen zo langzamerhand zeldzaam te worden…… Het omliggende terrein is de afgelopen jaren verwaarloosd maar al rondwandelend kun je hier nog delen en contouren van de vroegere tuinaanleg terugvinden. Inmiddels staat het pand enkele maanden leeg, het perceel is derhalve op eigen risico te betreden en spoedig te aanvaarden.

Wilt u naar eigen inzicht uw droomhuis realiseren in een prachtige landelijk omgeving dan biedt deze locatie u daartoe de mogelijkheid. Het perceel met de woonbestemming en thans aanwezige opstal wordt als bouwkavel voor 1 vrijstaande woning verkocht.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels