Velp, Valkhofscheweg

Geplaatst door: Ruimte voor Ruimte

Specificaties

Prijs vanaf:
€267.500
Prijs tot:
€ 360.000
Oppervlakte vanaf:
2242 m2
Oppervlakte tot:
2935 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Bouwkavels aan de zuidkant van Velp (provincie Noord-brabant). De kavels variëren in grootte van 2250 m2 tot 2950 m2. Hierdoor ontstaat dus als vanzelf een heel afwisselende en aantrekkelijke omgeving, waar u alle ruimte heeft en letterlijk in het groen, tegenover het parkbos woont. Het plangebied ligt aan de Valkhofscheweg, een rustige straat met weinig autoverkeer en aan weerszijden grasbermen.

Deze landelijke sfeer kenmerkt ook de kavels waarvan de achtertuinen grenzen aan een groen buitengebied met akkers en velden. Omdat de woningen op de kavels op ruime afstand van elkaar liggen, wordt het woongenot nog eens extra versterkt. Deze royale, open opzet en de grote tuinen maakt wonen aan de  Valkhofscheweg niets minder dan uitgesproken landelijk.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels