Logo

METEOR K127

Jaren 30 woningen
Delen:

Beschrijving

METEOR K127 is een moderne woning met kap welke volledig naar smaak en bouwbudget van de opdrachtgever kan worden aangepast. De woningen van METEOR worden gemaakt met de moderne energiearme prefab bouwconstructie van ATLANTA MBS, de eigen productie faciliteit van METEOR. De woningen kenmerken zich door de hoge isolatiewaardes, hoge kierdichting en het stille karakter, de mate van snel verwarmen en kunnen laten afkoelen en de hoge mate van afwerking. Voor een actuele prijs stuurt u een mail vanuit de contactpagina van de METEOR Website.


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Jaren 30 woningen
Bouw methode(s) Houtskeletbouw woningen
Oppervlakte 0 m2

Video

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>