Logo

Moderne kapwoning

Moderne woningen
Delen:

Beschrijving

In het ontwerp zijn twee versprongen traditionele kapvormen samengebracht tot een zeer ruime woning met moderne twist. Door deze twee volumes flink te laten verspringen ontstaat aan twee zijdes een natuurlijk terras. Aan zowel de voorkant als de achterkant heb je op deze manier veel contact met buiten en is de woning heel licht. Achter deze glasgevel bevindt zich een dubbelhoog deel zodat je in de kijken veel licht hebt en een zeer ruimtelijk effect. Aan de achterzijde zal de kap gedeeltelijk doorgetrokken worden zodat een overdekt terras ontstaat dat hoort bij het geheel. Begane grond: Door de twee verschoven volumes ontstaat een grote woonkamer en keuken, maar toch met knusse hoeken en afscheidingen zodat het geen kille open ruimte wordt. In het achterste deel bevindt zich de woonkamer, gericht naar de tuin aan de achterzijde van het huis. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met zicht op het voorterras. Achter de keuken is dan plek voor de eetkamer die direct doorloopt in het overdekte terras zodat binnen en buiten vloeiend in elkaar overlopen. Tevens is in het doorgetrokken dakvlak een ruime bijkeuken opgenomen. Verdieping: Op de verdieping bevinden zich vier ruime kamers en badkamer. Door de vide bij de keuken ontstaat een zeer ruimtelijk effect dat ook vanaf boven voelbaar is. Elke kamer is zo vormgegeven dat ook inbouwkasten of inloopkasten mogelijk zijn. In het voorstel is dat bij 1 kamer weergegeven. Ook kan natuurlijk de ruimte open gelaten worden.


Kenmerken

Prijs indicatie € 565.000
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s)
Oppervlakte 251 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>