Emmabaan 44 Koewacht (Verkocht onder voorbehoud)

Geplaatst door: Ronald Zwolle Makelaars

Specificaties

Prijs:
Op aanvraag
Oppervlakte vanaf:
4370 m2
Oppervlakte tot:
4370 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Schitterend vrije bouwkavel van 4.370m2, gelegen aan de landelijke weg met lintbebouwing te Koewacht, juist aan de Nederlandse zijde van de landsgrens met Belgie. Bouw hier uw riante welstandsvrije vrijstaande villa met bijgebouw(en).

Bij uw interesse voor aankoop, zullen wij u het dossier via WeTransfer doen toekomen, met daarin het bouwvlak, de bouwvoorschriften en de relevante bepalingen. Aan de westzijde van het landelijk gelegen perceel loopt een dreef, waarover de agarier van het achtergelegen land overpad heeft. Ondanks dat het welstandsvrij bouwen betreft, zijn wel het Bestemmingsplan en het Bouwbesluit van toepassing.

De impressie op het bouwbord en in de presentatie zijn slechts een vrijblijvend voorbeeld van modern bouwen. U bent geheel vrij uw eigen aannemer en/of architect in te schakelen. Electra en water zijn reeds aangesloten! Het bijgebouw zonder dak is niet gesloopt, omdat deze oppervlakte meetelt bij de toegelaten oppervlakte aan bijgebouwen. Informatiepakket voor de aankoop van de grond, met het bestemmingsplan zijn verkrijgbaar bij de makelaar.

De disclaimer en privacyverklaring op de website van de makelaar zijn van toepassing.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels