Landwaard - Rijnsburg

Geplaatst door: Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€460.000
Prijs tot:
€ 565.000
Oppervlakte vanaf:
790 m2
Oppervlakte tot:
930 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

3 kavels, project Landwaard te Rijnsburg! De kavels bieden door hun ligging en afmeting volop mogelijkheden om een riante woning op een prachtige plek te realiseren. Daarnaast biedt het volop mogelijkheden om in eigen stijl een prachtige woning te (laten) bouwen. Twee van de kavels liggen aan de Noordwijkerweg en één aan de Voorhouterweg. De 3 kavels variëren in grootte van 790m² tot maar liefst 930m².

Maar er zijn wel spelregels: voor de kavels zijn een aantal bouwregels opgesteld die ervoor moeten zorgen dat de woning kwalitatief goed wordt gebouwd en goed in de omgeving past. Deze spelregels kunt u teruglezen in de 'kavelpaspoorten'. U kunt deze bij ons opvragen. KAVEL 31: - Kaveloppervlakte ca. 790m² - Maximale bebouwingsoppervlakte 144 m² - Achtererfgebied 300 m² - Nokhoogte 12 m - Goothoogte 7 m - 2 parkeerplaatsen op eigen terrein - Erfafscheidingen: bouwhoogte voor de voorgevel ten hoogste 1 m - Erfafscheidingen: bouwhoogte elders ten hoogste 2 m - Aan- en uitbouwen en bijgebouwen: maximale bebouwing 25% van de bebouwingsoppervlakte + achtererfgebied met een maximaal oppervlak van 65 m².

Beeldkwaliteitseisen Voorhouterweg: - Oriëntatie: de gebouwen moeten gericht zijn op de openbare weg, met vrij zicht - Uitvoering: vrijstaande woningen in een ruime open tuin - Dakvorm: schuine kap met pannen belegd - Dakkapellen: hebben een ingetogen karakter en zijn ondergeschikt aan het hoofdvolume - Nokrichting: haaks of parallel - Nokhoogte: maximaal 12 meter - Goothoogte: maximaal 7 meter - Kleurstelling: metselwerk roodbruin en/of gecombineerd met licht metselwerk - Dakpannen: donkere (zwarte) gebakken pannen of gelijkwaardig product - Schilderwerk: ingetogen passend bij de architectuur - Bijbehorende gebouwen: garages dienen geïntegreerd te zijn in het hoofdgebouw of los - Erfafscheiding: dienen een max. hoogte van één meter te hebben en een groen karakter - Parkeren: dient op eigen terrein te worden opgelost

De kavels van Landwaard zijn goed bereikbaar, met ontsluitingswegen nabij. Gelegen aan het bloemendorp Rijnsburg, onderdeel van de gemeente Katwijk. Dit dorp biedt haar inwoners een zeer complete leefomgeving. Het dorpshart is oer-Hollands, met een oude vliet en karakteristieke herenhuizen. Maar ook treft u in Rijnsburg een aantrekkelijk winkelcentrum aan en alle andere dagelijkse voorzieningen, zoals medische basiszorg, een bibliotheek, sportieve faciliteiten en middelbare scholen. Daarnaast woont u op korte afstand van het Oegstgeesterkanaal.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels