Nieuweweg 2, Soest

Geplaatst door: H. van Donselaar

Specificaties

Prijs vanaf:
€350.000
Prijs tot:
€ 350.000
Oppervlakte vanaf:
600 m2
Oppervlakte tot:
600 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

600 m2 bouwgrond voor de bouw van een vrijstaande woning in het prachtige en bosrijke Soest, slechts 15 km van Utrecht in het hart van Nederland. De kavel is gelegen op 1,2 km van het treinstation en op 200 meter van de supermarkten. Momenteel is een ruimtelijke procedure in voorbereiding om de bouw van de woning mogelijk te maken. De procedure zal in juli 2021 zijn afgerond, waarna de omgevingsvergunning voor de bouw van de woning kan worden aangevraagd. De procedure had in augustus 2020 al afgerond moeten zijn maar door COVID-19 en de vele afwezigen bij de gemeente Soest heeft de procedure vertraging opgelopen. Op de kavel kan een woning van maximaal +/- 560 m3 worden gerealiseerd. De verkoop is onder voorbehoud van de afronding van de ruimtelijke procedure.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels