Veghels Buiten, diverse Erven

Geplaatst door: Gemeente Veghel

Specificaties

Prijs vanaf:
€174.500
Prijs tot:
€ 393.200
Oppervlakte vanaf:
609 m2
Oppervlakte tot:
2086 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
22

Project omschrijving

Veghels Buiten is een uniek woongebied aan de zuidoostkant van Veghel. Hier woon je midden in het groen, volgens een compleet nieuw concept. Hier vind je rust en ruimte en woon je toch vlakbij alle voorzieningen. Hier bepaal jíj hoe je huis er uitziet.

In Veghels Buiten zijn kavels te koop waar je zelf jouw ideale woning bouwt. Op verschillende erven in deelgebied Oude Ontginning biedt de gemeente vrije kavels aan, met een oppervlakte vanaf ruim 500 tot maar liefst 2000 m2.

In deelgebied Oude Ontginning, met z’n landelijke uitstraling, karakteristieke kronkelige wegen en houtwallen, woon je in knusse, gemoedelijke erven. Alle erven liggen vrij in het landschap en midden in het groen. Elk erf biedt ruimte aan 3 tot 8 riante woningen.
Elke kavel grenst direct aan het groene landschap. In je tuin geniet je volop van de rust en de natuur. Vanuit je huis heb je een fantastisch uitzicht en loop je zo de groene wereld in. Welke kavel je ook kiest, overal krijg je de kans om te wonen en te leven zoals jij dat wil.

Vier het leven in Veghels Buiten
Veghels Buiten, Brabant op z’n best

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels